HVA ER 9H & 9H PRO KERAMISK LAKKFORSEGLING?

9H & 9H PRO Nano Technology Keramisk Lakkforsegling er en muliti-lag keramisk lakkbeskyttelse som danner et permanent bånd med kjøretøyet og beskytter kjøretøyet mot riper, steinsprut, bremsebelegg, UV, fuglemøkk, støv og smuss.

9H PRO Nano Technology Ceramic Coating tilbyr ekstra lakk beskyttende lag som gir et tykkere / hardere belegg med forbedret holdbarhet og ripebestandighet for kjøretøyet.

BESKYTTELSE OG FORSIKTIGHET

Keramisk belegg er et ledende keramisk lakkbeskyttelsessystem som gir god holdbarhet og beskyttelse mot miljøet.
En keramisk belegghardhetsskala brukes til å bestemme lakkhardhet. Balansen mellom hardhet og fleksibilitet er viktig for å motstå riper på den belagte overflaten.

H & 9H PRO NANO TEKNOLOGI

Gjør din gamle bil ny!

Car Magic AS sikrer at hvert kjøretøy er inspisert, belagt og detaljert til perfeksjon av våre eksperter. Vi behandler din bil som vår egen. Forsikre deg om at du vil nyte investeringen i årene som kommer!

LAKKFORSEGLING – SMART INVESTERING SOM BETALER TILBAKE

  • INGEN WOX

  • MINDRE RENGJØRING

  • MINDRE RIPER

  • BEDRE SHINE

  • MINDER VEDLIKEHOLD

  • BEDRE SALGSVERDI

HVORFOR INVESTER I LAKKFORSEGLING?

Et kjøretøy er vanligvis den nest største investeringen du noensinne vil gjøre, så det er viktig å beskytte investeringen. Når et kjøretøy er ferdig i lakken ser den kjedelig, ripete og slitt og videre salgsverdi tapt. Dagens bilindustri har tilpasset nye miljøvennlige vannbaserte lakk som er mye mykere og enklere, noe som gjør lakk beskyttelse nødvendig nå mer enn noen gang før.

Beskytt ditt nye kjøretøy før den blir ripet opp og begynner å se dårlig ut. Vår 9H Keramisk Lakk Forsegling er en høy kvalitetsholdbar lakk-beskyttelse som vil  skinne og absorbere skaden som normalt ville bli forårsaket direkte på lakk, beholde kjøretøyets originale glans og verdi mye lenger. 9H beskyttelseslaget er optisk klart og produserer et reflekterende, ultralett speil som glans av høy kvalitet.

Forebygging er bedre enn en kur.

ULTIMATE PAINT RESTORATION SYSTEM

HLR var primært designet for brukte biler. På grunn av normal slitasje og bilvask blir nye bilprofiler oppskrapt og kjedelig over tid, og reduserer videresalgsverdien til kjøretøyet. HLR er en 3-trinns prosess som gjenoppliver kjedelig, bleknet, forvitret, riper, gammel utseende lakk, som ellers kan kreve at kjøretøyet skal lakkeres, gir det bokstavelig talt bilen din et nytt liv. HLR tar år med skade på bilen din, gjenoppretter lakken til sin beste evne og bringer tilbake det nybil-looken.

HVORFOR CERAMIC PAINT BESKYTTELSE PÅ MITT KJØRETØY?