Skip to content

Om Oss

Om Car Magic

CarMagic, et selskap med høy kompetanse, lang erfaring og lidenskap for bil og detaljer. Et klargjøringsselskap som man kan holde høye forventninger til. Mange der ute tror at klargjøring av en bil betyr en god vask innvendig og utvendig, og kanskje en fin polering. Vårt team i CarMagic legger mye mer i ordet.

Vår historie

CarMagic åpnet i 2017 og siden da har vi vokst til å bli ett av de ledende bilpleie leverandørene i Oslo, vi er stolte av å ha levert våre tjenester til over 2000 fornøyde kunder siden da!

I slutten av 2020 utvidet vi våre tjenester med foliering og lakkering til våre kunder. I dag har vi 800 kvadratmeter til disposisjon for å utføre førsteklasses bilpleie. I tillegg har vi egne avdelinger innad hvor vi tilbyr profesjonelt utført foliering og lakkering.

Vårt team består av fagfolk som er lidenskapelig opptatt av bil og vi strever for å holde oss oppdatert på de beste produktene og teknikkene bransjen har å tilby.

Vårt langsiktige mål er å være en one-stop-shop som dekker det meste av våre kunders behov når det kommer til bilpleie, lakkering, foliering, dekkhotell og salg av produkter med kun det beste markedet har å tilby til en konkurrerende pris og med suveren kundeservice

om-oss

Trenger du hjelp med din bil?

Send oss en e-post eller ring oss på +47 91 90 37 40 (08:00 – 18:00, hverdager og 10:00 – 16:00 lørdager).

Vårt team

Vår suksess avhenger av vårt team. Vårt mål er å alltid levere en god kundeopplevelse hvor kunden føler seg ivaretatt og at deres ønsker ble oppfylt. Vi har som mål å alltid overlevere!

Hassan Waqar

Daglig leder

Administrasjon og daglig drift

Anestis Lekas

Avdelingsleder

Foliering, polering, bilpleie og ledelse

Jakub Pietrzak

Polerer og klargjører

Polerer og klargjører

Panagiostis Kyranis

Folie, solfilm, polering

Folie, solfilm og polering

Adam Pisank

Bilvask og bilpleie

Bilvask og bilpleie