Skip to content

Ofte stilte spørsmål

Alt fra innvendig / utvendig detaling, damprengjøring, høytrykkvask, luktfjerning, voksing, polering, vasking, lakkrens, keramisk forsegling, skinnrengjøring og behandling, soting, chrome delete, lydisolering, rens av tepper og seter, båt , motorsykkel, bil, suv, ripe fjerning, flekk fjerning, rengjøring, nytt kjøretøy klargjøring og mer!

Det ville være vår glede å demonstrere vår kompetanse for å gi den ultimate glans og foryngelse til bilen din på konkurransedyktig nivå! Vi kan utarbeide en formell plan som passer for deg og gjør at du skiller seg ut fra resten!

Ja, det ville være vår glede å vaske, detaile og vedlikeholde bilparken din. Kontakt oss for et tilpasset tilbud og plan.

Vennligst se vår Kontakt oss side for driftstimer. Vi svarer på telefonsamtaler til kl. 23.00 7 dager i uken.

Kontanter, Vipps, Kredittkort (Visa / MasterCard / AMEX) og debetkort er akseptert.

Vi tilbyr henting og levering basert på plassering og antall kjøretøy. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at bilens ytre er i perfekt stand da kjøretøyet kan bli skittent under transport.

Alle biler har klarlakk som legges på når bilen er lakkert, som bidrar til å beskytte den faktiske lakken . En vanlig voks vil sette beskyttende strøk på toppen av det. Jo flere strøk du har det bedre, det beskytter lakken. Det er voksets reflekterende egenskaper som gir den den skinnende estetiske appellen som folk flest elsker å vokse sine kjøretøy. Dette oppnås på grunn av polymerene og akrylforseglingsbestanddelene. Bilvoks inneholder også en naturlig forekommende voks, som bivoks. En av de fordelene ved å beskytte kjøretøyet med voks er at reflekterende sol lys ikke bare er ansvarlig for en vakker glans, men minimerer solskader på lakkjobben. Bilvoks skaper også en glatt overflate som bidrar til å holde smuss fra å stikke til overflaten. Dette ser ikke bare bra ut, men smuss igjen på bilens overflate er også mer sannsynlig å skrape lakken.

Auto detailing er ytelsen til en ekstremt grundig rengjøring, polering og voksing av en bil, både innvendig og utvendig, for å gi et visst kvalitetsnivå av detaljer og ferdigbehandling. Foruten å forbedre bilens utseende, hjelper detailing med å bevare bilen, og øker dermed videresalgsverdi.