Skip to content

Noen av våre folieringsjobber og prosjekter!

Vi synes foliering er gøy og utrolig spennende. Det kan til tider være veldig krevende, men vi liker utfordringer. Her vil vi idag fortelle dere litt om noen av de ulike folieringsjobbene vi har hatt, og vise dere resultatet. 

En av de kuleste folieringsjobbene vi har utført er på en helt rå og brutal BMW M4. Kunden ønsket noe helt spesielt, og etter å ha vist kunden mange forskjellige alternativer gikk han for Gloss Flip Psychedelic fra 3M. Bilen hadde original hvit farge. Vi brukte nesten en hel dag på demontering av deler fra bilen som vi ikke ønsket å ha i veien for jobben. På en så dyr bil som dette så må man være nøye og presis. Dette for å unngå skader ved demontering/montering. Når man har fått dette ut av veien så gjør man folieringsjobben mye enklere. 

Selve folieringsjobben tok 4,5 dag, og resultatet snakker for seg selv. Kunden var strålende fornøyd og en lekker og meget spesiell bil kjørte ut fra Car Magic!

Her følger noen bilder av utført jobb! Hva synes du?

Her er en enda en utført jobb på Audi A6. Kunden ønsket noe som var litt tøffere enn en sort blank bil og gikk for Satin grå fra 3M

Det er ikke bare store “tøffe” biler som kler folie. Foliering er noe som kan passe for enhver bil hvor ønsket er å skille seg litt ut. Her fikk vi inn en kunde med en Renault Zoe, elbil. Originalt hadde bilen rød farge, og kunden ønsket en drastisk endring til det motsatte, nemlig blå! Kunden valgte lighting blue fra 3M, og resultatet ble en frisk og spennende bil.

Bilfolie også ofte omtalt som «wrap», «vinyl» eller «bildekor» er en spesiell type klebrig folie som festes utenpå kjøretøyets originale lakk. Folien kan senere fjernes 100% uten å etterlate seg merker eller skader på lakken. Du kan foliere både deler eller hele bilen i samme farge, forskjellige farger og mønstre, i matt eller gloss stil og til og med fjerne chrome detaljer. 

Les mer om her!

Vi i Car Magic elsker det vi gjør, og strever alltid etter det store smilet til våre kunder når de henter bilen etter behandling hos oss. Vi tilbyr alt innen bilpleie.

Du kan lese mer om våre tjenester her.

Ta gjerne kontakt om du også ønsker å se på hva vi kan gjøre for din bil.

Related Posts