Skip to content

26 April 2020. Komplett IGL behandling, både innvendig og utvendig på Mercedes S63 AMG

Eieren av denne unike lekkerbisken av en bil kom til oss for å få hjelp til å løfte utseendet på bilen tilbake der det hører hjemme. Her skulle det ikke spares på noe som helst, så kunden bestemte seg for å gå for hele pakken fra IGL:

  • IGL Kenzo Kit
  • IGL Ecocoat Window Kit
  • IGL Ecocoat Wheel Kit
  • IGL Ecocoat Leather Kit


Bilen så helt greit ut da vi fikk den inn, men etter en litt nøye gjennomgang så vi at denne bilen hadde blitt neglisjert over tid. Vi så masse skjolder, noen riper i lakken og rett og slett litt matt lakk. Interiøret på bilen hadde også blitt litt “matt og grått”.

Vi startet arbeidet med å gå grundig over bilen med en lakkrens og poleringspakke. Dette er den delen av behandlingen som tar mest tid og har den største betydningen for sluttresultatet. Det er under denne prosessen vi får lakken til å komme til live igjen, og vi får bort skjolder og småriper.

IGL Kenzo kit er en keramisk lakkforsegling fra IGL Coatings som er verdens beste lakkforsegling på markedet. Dette er en 2-komponent lakkforsegling med pre coat, base og top coat. Ekstremt holdbar og gir et slitesterkt keramisk belegg med meget høy glans. Denne keramiske lakkforseglingen gir 4 års garanti og krever ingen årlig behandling. Dette er valget innen ceramic coating for de som vil ha det helt ypperste innen keramisk lakkforsegling!

Interiøret fikk også en grundig rengjøring og leather kit fra IGL gir skinnet på interiøret et nytt liv, og man så klart at setene og skinnet kom til live igjen!

Window kit er i bunn og grunn en keramisk forsegling for glass. Dette gjør at vannet preller av når det regner og man trenger nesten ikke å bruke vindusviskere mer. Rutene blir også veldig lette å holde rene.

Wheel kit er også en type keramisk forsegling av felgene og metallet. Dette hjelper veldig med tanke på at støv og skitt ikke fester seg så lett, og gjør at det er vesentlig lettere å holde hjulene rene.

Alt i alt ble vi veldig veldig fornøyd med resultatet, og kunden var strålende fornøyd når han hentet bilen sin.

Les mer om våre ulike tjenester her: carmagic/tjenester/

Det er veldig stor pågang nå, og vi anbefaler deg å ringe eller å sende oss en epost for å få bilen din også behandlet og klar for sommeren!

Related Posts