Lakk korrigering Oslo

Hva er Lakkorrigering?

En bil er en betydelig investering, og hos Car Magic ønsker vi at investeringen din skal betale utbytte i årene som kommer. Hvis du noen gang har oppdaget riper eller slitasje på kjøretøyet ditt, så vet du hvordan det er å fjerne skade fra lakk og at det er en grundig prosess som krever verktøy, tid og trening. På Car Magic har vi utstyr, erfaring og utdanning som er nødvendig for å rette opp lakken på din bil, slik at du kan komme tilbake for å nyte kjøretøyet ditt. Lakkkorrigering er et begrep som nå brukes av både profesjonelle bildetaljister og bilrengjøringsentusiaster over hele verden for å beskrive prosessen med å gjenopprette og fornye lakken av et kjøretøy.

Begrepet lakk korrigering bør bare virkelig brukes hvis disse feilene er ordentlig fjernet og ikke bare dekket opp eller skjult med fillerbaserte produkter. Den egentlige korrigeringsprosessen i seg selv består av en liten mengde klart belegg eller lakk som fjernes fra overflaten ved bruk av slipemiddel, som påføres og bearbeides med passende poleringsmaskiner for å utjevne overflaten.

For mange bileiere er riper og slitasje en uunngåelig virkelighet. På Car Magic er vårt oppdrag å bevise at du ikke trenger å leve med lakkskader.

Lakkorrigerings Prosess?

Før en lakkkorreksjon utføres, utføres en grundig vask og dekontaminering av kjøretøyet. Lakken er ordentlig vasket og rengjort for å fjerne løs smuss og rusk osv.

Det er viktig at disse forurensningene fjernes før lakkkorreksjonsprosessen, fordi de lett kan skade på overflaten veldig raskt hvis de skulle løsrives og fange seg i en poleringsmaskin. Det bidrar også til å forlate overflaten veldig jevnt, som igjen gjør det mulig for poleringsmaskinen å bevege seg fritt over overflaten, noe som reduserer muligheten ujevnheter.

Poleringen er vanligvis en flertrinns prosess, da en rekke forskjellige grader av polering brukes, alt fra tyngre kutteforbindelser, som fjerner overflatematerialet, til finere produkter som deretter fjerner merker som de tyngre produktene kan ha påført og generelt forfiner finishen.

Under lakkkorrigeringsprosessen er det vanlig at en lakkdybde verktøy må brukes. Dette måler tykkelsen på lakken før, under og etter prosessen for å overvåke hvor mye materiale som blir fjernet, og sørge for at et overskudd ikke fjernes, noe som kan gi lakken for tynn eller til og med føre til skader som ikke kan rettes opp, som for eksempel en ripe i lakken gjennom lakken. Spesialiserte halogen- eller LED-lamper som gjengir effekten av direkte sollys på overflaten, blir også brukt under prosessen for å sjekke lakkens tilstand og se hvor vellykket overflaten riper og ufullkommenheter blir fjernet.

Hva forårsaker Lakkskader?

Lakkskader kan skyldes alt fra surt regn, fine riper, saltede veier, aldersrelatert slitasje, fuglemøkk, riper fra maskinvask, skraping av is og tilfeldig isolerte dype riper. Over tid vil kjøretøyet opprettholde en form for lakkskader som hvis de ikke er korrigert, dette kan føre til dyre og noen ganger værre mangler som vil trekke verdien av kjøretøyet ned.

Hvorfor er Lakkorrigering Viktig?

Bestill din time idag!