Gjør bilen skinnende med Car Magic’s bildetaljertjeneste. Vi kan ta lakkrens og polering  pakken for å få bilens lakk til å skinne. Vi bruker bare høykvalitets polering/lakkrens og voks for å skape nybil looken du ønsker. Våre auto detaljere fagfolk vil gjøre slik at bilen din ser ut som ny. Vi har en lidenskap med det vi gjør, og vi utmerker oss ved å bruke beste maskiner, produkter og teknikker! Merk: Lakkrens  vil ikke fjerne dype riper som du kan føle med neglene dine. Vi har en lakk avdeling som tar seg av lakkering av deler om dette trengs. Selvfølgelig med konkurransedyktige priser.  Kom innom for å ta en polering hos oss på Tveita i Oslo!

FORDELER MED LAKKRENS OG POLERING

  • Friskt lag avslørt – Dette er den primære effekten av å pusse bilen. Under laget av maling som har vært utsatt for elementene i årevis, er et nytt lag bare venter på å bytte ut.

  • Lengre varig finish – Den beste måten å forlenge kjøretøyets utseende på, er å ta vare på det. Lakkrens er en måte å gjøre dette på. Ved å behandle sitt utvendig med forsiktighet, kan bilens ferdighet vare lenger.

  • Fjerner små riper – Uansett hvor forsiktig du er, er riper på kjøretøyets klare kappe bundet til å skje. Lakkrens på bilen din vil ofte fjerne disse flekkene, så lenge de ikke er for dype.

lakkrens polering lowres

SENESTE LAKKRENS TEKNIKKER

High Speed Lakkrens ved hjelp av en Makita Maskin. Det foretrukne valget for fagfolk!

HVOR TRENGER BILEN POLERING ELLER LAKKRENS?

Vi anbefaler at du tar en lakkrens og polering en gang per år.

LAKKRENS OG POLERING PRIS

Starter fra 2490,-