Skip to content

Detailing Oslo- hos Carmagic på Tveita

Et rent kjøretøy er bra for din helse

Du ikke trenger å bli gal og rengjøre bilen hver dag, men det er fortsatt viktig å bli kvitt rotet. Et rotete kjøretøy kan påvirke helsen din negativt, samtidig som du føler deg stresset. Mens støv kan samle seg inne i et hjem, kan det også samle seg inne i et kjøretøy, noe som potensielt kan utløse astma eller la deg føle deg litt syk. Hvis du reiser med kjæledyrene inne i bilen, og de sitter på setene, er det enda viktigere å gi ditt kjøretøy en grundig rengjøring fordi du trenger å bli kvitt kjæledyrhåret.

Det gir bedre inntrykk

Hvis en venn skal sitte på, vil du virkelig at de skal komme inn i bilen din og se en masse papirer på gulvet, kopper på setene og søppel over alt? En rotete bil kommer til å gi et dårlig inntrykk på forskjellige mennesker i livet ditt, for eksempel vennene du tilbringer tid sammen med folkene du jobber med, spesielt hvis du gir en medarbeider skyss til arbeidsstedet ditt. Hvordan ville du føle hvis sjefen din trengte å sitte på ser alt rotet i bilen din? Du kan ende opp med å bli flau av rotet. Tenk deg å ha en første date og plukke den personen opp fra deres plassering. Hva slags inntrykk tror du hun eller han vil få? Hvis det er rent, vil de se at du er organisert og ta godt vare på dine eiendeler. Hvis det er rotete inni, kommer de til å anta at du er en rotete person generelt, og det er ganske enkelt ikke bra.

Car Magic detailing – Fordelene med en ren bil

Hvorfor er det så viktig å holde bilen ren med detailing?

Er du klar over hvor mye tid du kjører rundt i bilen din på daglig basis? Du tilbringer som regel minst en time i bilen din for å komme deg til jobb og hjem igjen på slutten av dagen. De fleste bruker i gjennomsnitt totalt 101 minutter i bilene sine hver dag. Men de fleste av disse menneskene skjønner ikke engang hvor mye tid de bruker bak rattet fordi det er lett å miste tid når du reiser fra et reisemål til det neste og er bare bekymret for å komme tidsnok til de forskjellige stedene Hold bilen din ren med å gjøre detailing her i Oslo hos Carmagic.

Selv om det vanligvis betraktes som et transportmiddel, er det mye mer til kjøretøyet enn det som møter øyet. Det er noe viktig for deg, fordi det gjør det lettere for deg å komme på jobb, dra til legens kontor når du trenger det, og løpe ærend til tider som er mest praktiske for deg uten å vente på noen andre eller måtte tilpasse deg noen annens plan. Det er for den nøyaktige grunnen at du bør ta vare på bilen med detailing, holde den ren og i uberørt stand ved å gi den detailing hos Carmagic i Oslo .

Detailing hjelper deg med å opprettholde bilens verdi

Du kan ha en interesse i å selge bilen og oppgradere til en som er enda bedre om noen år. Hvis du skal selge den, kan du ende opp med å få mer tilbake hvis innsiden og utsiden av kjøretøyet er i fantastisk stand. Men hvis den er slitt og rotete, kommer du til å tape penger fordi verdien av kjøretøyet vil gå ned. Ikke bare bør du forsøke å rengjøre bilens interiør, men du bør også regelmessig rengjøre dens eksteriør, og sørge for å fjerne fugl avføring, smuss og eventuelle mosede bugs som kan være på vinduene. Ved å holde bilen ren, sørger du for at den fortsatt er verdifull. Mens du sørger for at det ikke mister mye av verdien, vil bilen fortsette å se bra ut, noe som er en ekstra bonus. Fordi du sannsynligvis bruker mye tid i kjøretøyet, er det en klok beslutning å holde den ren og organisert. Du trenger ikke nødvendigvis å rengjøre den hele tiden, men du bør sørge for å rengjøre både innvendig og utvendig minst en gang i uken for å holde støv på et minimum, fjerne flekker og bli kvitt uønsket smuss.

På Car Magic er vi forpliktet til å holde bilen ren og omhyggelig. Ring oss nå for for å planlegge en detaling på din bil, vi finner en tid som fungerer best for deg. Carmagic detailing på Tveita i Oslo

Bestill din time idag!