Skip to content
Blogg 5 mars 2020

Blogg 5 mars 2020, lakkrens, polering og Cquartz keramisk lakkforsegling

Når kunden kom inn til oss og hadde med seg en klassiker ved navn Land Rover Vogue, så merket vi at entusiasmen og engasjementet vårt skjøt i været! Å jobbe med gamle gode klassiske biler er en fryd fordi bilene ofte har hatt mangel på kjærlighet og bilpleie i Oslo på vinteren kan være vanskelig. Kunden hadde et ønske om å få bort prikker og asfaltmerker som gjorde at lakken så slitt og dårlig ut.

Vi foreslo for kunden å ta en lakkrens og poleringspakke og avslutte det hele med en keramisk lakkforsegling fra CarPro Cquarz.

Vi startet prosess med en grundig bilvask, og deretter tok vi en skikkelig lakkrens på bilen. Lakkrens behandlingen er en grovere polering som sørger for å ta bort litt dypere skjolder og små riper i klarlakken. Dette er nødvendig for å få et godt resultat av poleringen som følger etter lakkrens.

Deretter fulgte en grundig polering av bilen. Det finnes mange som driver med polering av bil i Oslo, men vi mener vi elsker å polere bil og setter vår stolthet i arbeidet vi gjør et hakk mer enn andre. Dette resulterte i en fantastisk overflate på bilen, som ikke hadde noen riper og skjolder. Man kunne nesten bruke bilens lakk som speil.

Etter at man utførte bilvask, lakkrens og polering så startet arbeidet med selve lakkforseglingen

Lakkforseglingen fra Carpro (Cquartz), som er keramisk lakkforsegling, har en veldig god holdbarhet og vi gir 2 års garanti på pakken vår. Dette kan anses som et ekstra lag med klarlakk som er meget hard som påføres på toppen av lakken. Vi er et sertifisert bilpleie firma i Oslo som har kompetansen som trengs for å utføre dette på en god og skikkelig måte.

Resultatet ble helt fantastisk og kunden hentet bilen og hadde et stort smil på ansiktet!

Det liker vi 🙂

Ta gjerne kontakt med oss om du trenger å få utført lakkforsegling på din bil. Vi er 100% sikker på at du blir fornøyd.

Related Posts