Skip to content
blog2

Blogg 25 februar 2020, kalliperlakkering

Lakkering av kallipere på en Tesla Model 3

Originalt leveres Tesla Model 3 med sorte/grå bremsekallipere. Ikke alle synes det ser unikt nok ut, og noen ønsker litt mer sporty uttrykk på sin bil. Med en sort Model 3 så kan det fungere fint med flere farger på kalliperne. Valget til kunden falt til slutt på røde, fordi det representerer sportsbiler som går raskt. Model 3 er en bil som aksellerer fra det meste på veien, så vi synes også rød farge var et godt valg.

Vi valgte å lakkere kalliperne mens de var montert på bilen med spesiallakk som tåler veldig høy varme. Dette er nødvendig for at lakken ikke skal dette av under bremsing, fordi kalliperne kan bli veldig varme.

Etter at vi demonterte hjulene, maskerte vi hele området grundig slik at dette kunne sprayes på bilen på en skikkelig måte. Resultatet ble knallbra og kunden er meget fornøyd.

Car Magic er spesialister innen bilpleie, og har meget gode og konkurransedyktige priser innen lakkforsegling, polering, lakkbehandling og andre relaterte tjenester. Vi har mange faste kunder som vasker bilene hos oss, fordi de er fornøyd med vår kvalitet.

Les mer om våre tjenester her.

Ta gjerne kontakt om du også ønsker å se på hva vi kan gjøre for din bil.

Related Posts