Skip to content

Bilvask Oslo

Car Magic –
bilvask i Oslo

Bilvask har endret seg. Ikke bare kan bilen din gjennomgå en tradisjonell bilvask på Car Magic, men det kan også bli behandlet med polering, lakkrens, lakkforsegling, detailing jobb, solfilm, fornying av lykter, luktfjerning, skinn impregnering til og med foliering. Vi er en full service auto detailing selskap som har som mål å få bilen til å se bra ut og som ny etter et enkelt besøk.

Bilvask hos Carmagic i Oslo

En supervask vil få bilen til å skinne utvendig og innvendig blir kjøretøyet kvitt all slags tilfeldig smuss, støv og annet rusk som har
stablet seg opp gjennom månedene for de som ikke har gitt kjærlighet til bilen på en stund.

Din bilvask er inklusive polering

Våre poleringstjenester vil gi den langvarige glansen tilbake til bilen din, og våre detailing tjenester vil gjenopplive bilens dristighet. Vi ønsker at alle våre kunder skal være stolte av sitt kjøretøy og ivrige etter å vise det til verden. Bilseter vil bli behandlet, enten stoff eller skinn, og hele innsiden av bilen din vil bli reformert til nytt, noe som resulterer i renslighet og en trøstende aroma.

Med dagens produkter som er miljøvennlige så anbefaler vi å vaske bilen minst 3-4 ganger i mnd og ta vare på bilen for å beholde verdien samtidig at bilen ser bra ut. I norge har vi ikke sol og sommer hele året og dermed er det viktig at vi gjør det vi kan for at bilen ser bra ut den tiden vi har fint vær.

Ta en titt på våre tjenester for å finne alternativet eller alternativene som passer best til dine behov. Deretter, kan du enkelt booke en time på vår booking side eller ring oss for å planlegge en supervask eller polering til å delta i en virkelig effektiv og allsidig bil rengjøring.

Vi vet at Car Magic ikke er en fornøyelsespark, men vi lover at det vil være en absolutt glede å se at en av dine mest ettertraktede eiendeler forvandler seg fra skitt til skinnene rent både utvendig og innvendig. Du vil uten tvil føle at du har betalt for noe som virkelig er verdt pengene. Det er ikke alltid man har tid til å vaske bilen selv, så la oss ta av denne jobben. Vi har et flott venterom med kaffe, tv og magasiner.

En vanlig innv/utv bilvask tar ca 1-1,5t så planlegg litt og book en time hos idag. Du kan også sette av bilen og hente etter arbeidstid, det er nok av kollektiv muligheter rundt oss, både T-Bane og Buss et steinkast unna.

Bestill time for bilvask idag!